Over ons

Hey! Super leuk dat je meer over ons wilt weten!

Wij van Ibiza Routeplan zijn een enthousiast team dat voor je klaarstaat om je te helpen bij het ontdekken van de leukste en mooiste plekken op Ibiza!

Onze gezamenlijke passie en liefde voor het eiland in samenhang met onze drive om jou een onvergetelijke vakantie op Ibiza te bezorgen, heeft ons dit concept doen maken. We zijn ervan overtuigd dat Ibiza veel meer te bieden heeft dan alleen de ‘party vibe’ en dit willen we je maar al te graag laten ervaren.

Door het samenvoegen van onze kennis, expertise en ervaring hebben we verschillende dag tours ontwikkeld waarmee jij, volledige zelfstandig, een eigen eiland tour kun rijden! Tijdens de ontwikkeling is er gekeken naar het creëren van een veelzijdige tour en naar ‘wat wel en wat niet’ werkt. Al onze routes staan uitgewerkt in onze e-books, zijn overzichtelijk en voor eenieder gemakkelijk te volgen.

Omdat onze experts woonachtig zijn op Ibiza worden alle routes wekelijks gemonitord en geüpdatet indien nodig. Zo zorgen we er altijd voor dat wanneer er veranderingen op de routes ontstaan, je als eerste op de hoogte bent!

Als team streven we ernaar om te blijven updaten en nieuwe routes toe te voegen. Volg ons dus ook zeker op onze social media kanalen en/of meld je aan op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

We hopen dat we je een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen!

Ben jij er klaar voor om je eigen Ibiza eiland tour te rijden?

Ibiza Routeplan team scaled